Has tingut mai família? (Catalan Edition)


Has tingut mai família? (Catalan Edition)
El dia abans que la seva fi lla es casi, la June ha convidat tota la família a casa. Tots s’han reunit per acabar els darrers preparatius: fl ors, càtering, vestit… La June surt un moment al jardí de casa. I tot d’una, sense cap possibilitat de reacció, la casa surt volant pels aires. Una explosió s’endú la vida de la June per davant: la fi lla, el promès, l’exmarit, la parella actual... Aquesta novel·la profunda i brillant és la història d’una dona que triarà seguir endavant, gràcies als records, i tornar a començar: malgrat la devastació, el buit i l’immens dolor.

Details Has tingut mai família? (Catalan Edition)

Title Has tingut mai família? (Catalan Edition)
AuthorBill Clegg
Release Date6th Apr 2016
PublisherEditorial Empúries
FormatKindle eBook
LanguageCatalan
Pages193 pages
Rating

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Your Rating